Home / Biografie / Galerij / Audio / Repertoire / Boekingen / Links / Contact
Toen Bart Versteeg acht jaar was, wist hij al dat hij graag de muziek in wilde. Ooit gestart met de muziekschool in Leiden en het voorbereidend jaar Haagse conservatorium , heeft Bart Versteeg in de loop der jaren door middel van de vele optredens veel ervaring en uiteenlopend repertoire opgebouwd. Zijn mooie stem en prachtige begeleiding op de gitaar heeft menigeen ontroerd.

Vooral als troubadour heeft Bart heel wat optredens op zijn naam staan. Kasteel Endegeest in Oegstgeest en kasteel Keukenhof zijn plekken waar hij jaarlijks te zien is tijdens de open monumentendagen. Zo'n tien jaar geleden heeft hij zich aangesloten bij de troubadourgilde. Regelmatig is hij dan ook te zien met zijn collega's tijdens de jaarlijkse troubadourdag. 

Bart Versteeg heeft heel wat solo-optredens op zijn naam staan. Zo heeft hij opgetreden in de voorprogramma's van o.a. Liesbeth List, Ruth Jacott, Marco Bakker, BZN en Paul de Leeuw. Hij is te zien geweest in het programma "Lijn 4" op televisie en is  tegenwoordig iedere maand live te zien en te horen in bodega de Posthoorn in Den Haag.

Naast de solo-optredens speelt hij ook vaak samen met zijn band. De bandleden Armand Prommes (basgitarist) en Joop van Engelen (saxofonist) behoren tot zijn vaste band. Maar regelmatig kan je Frank Brinkman (saxofonist) en de zangeressen, Suzanne de Rooy en Simone Uijldert samen met Bart zien optreden.

                                          

 

Menig keer heeft hij  mee gedaan met het Leidse Gouden-Petfestival. Vooral daar zijn z'n Nederlandstalige nummers ten gehore gebracht. Tegenwoordig heeft hij naast dit genre ook veel jazzy tunes en latin op zijn repertoire staan. Niet ongewoon is het dat tijdens een optreden mensen spontaan gaan dansen.

Verder geeft  Bart workshops songs maken. Met een grote groep wordt een lied op muziek gemaakt, wat na afloop wordt opgenomen en/of uitgevoerd wordt. 

Naast zijn muzikale carrière, werkt Bart parttime als bandcoach en muziek-activiteitenbegeleider.

 

 

        

Actueel

Even geduld a.u.b.
opladen van het laatste nieuws

Contact Webdesigner